Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Nunta este un eveniment foarte important in viata unui om...

Mireasa este superba…, zambetele largi tradeaza emotia mirelui, parintii nu-si mai incap in piele de mandrie, copiii sunt cuprinsi de euforia momentului …

Baieteii isi strang bine papionul la gat in timp ce fetitele, in rochitele de printese se invart ametitor, decorul este plin de flori parfumate si viu colorate in timp ce pe fundal se aud hohote de ras....

E ziua nuntii dumneavoastra, pe care ati pregatit-o din timp, pana la cel mai mic amanunt.....iar noi, putem fi alaturi de dumneavoastra pentru a imortaliza momentele ce se succed intr-un ritm ametitor: danseaza mirii, se stinge lumina, vine friptura, se fura mireasa, apare pantoful, vine tortul... Un fotograf de nunta stie intotdeauna sa fie la timpul potrivit, in locul potrivit, din acest motiv va recomandam sa folositi serviciile unui fotograf profesionist.

Echipa Blue Vision este caracterizata prin spontaneitate, profesionalism, creativitate, atentie la orice detaliu si nu in ultimul rand experienta de peste 10 ani in domeniu.

Vom contribui la realizarea unor Clipe De Vis , astfel incat evenimentul ales sa raspunda perfect cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

Materialele prelucrate de noi, intr-o maniera proprie si originala, sunt o adevarata dovada a emotiilor traite de dumneavoastra, cu ocazia acestor evenimente speciale iar ori de cate ori revedeti aceste momente, sa le retraiti cu toata intensitatea.

Asadar, daca sunteti in cautarea unui fotograf / cameraman / d.j. in Bucuresti sau judetele apropiate, nu ezitati sa ne contactati… orice eveniment al dumneavoastra este o provocare pentru noi.

Blue Vision Studio, evidentiaza in tot ceea ce cuprinde domeniul filmarilor video, fotografiilor cat si al sonorizarilor calitatea, seriozitatea si promptitudinea, caracteristici pe care noi le consideram vitale in drumul spre reusita.

1. Cine suntem ?
Noi suntem din Bucuresti insa ne oferim serviciile pentru orice localitate din tara. Pentru alte localitati din afara Bucurestiului, cheltuielile de transport si eventual cazare vor fi adaugate la costurile serviciilor.
2. De ce am nevoie de astfel de servicii?
Este singura modalitate de a pastra amintirile legate de evenimentele tale. Ai nevoie de un profesionist care sa stie ce anume sa filmeze si sa fotografieze astfel incat nimic din ce e important sa nu se piarda. Daca crezi ca un prieten ar putea face fata sa filmeze si sa fotografieze pentru tine, cu aparatura neprofesionista si sa economisesti astfel bani, te sfatuim sa te mai gandesti!
3. Vrem sa colaboram. Cum procedam ?
Urmatorul pas este sa accesati site-ul nostru la sectiunea planificari si sa completati campurile cerute, urmand ca ulterior, sa va contactam telefonic comunicandu-va disponibilitatea noastra. Daca nu aveti rabdarea necesara, ne puteti telefona sau trimite un email, date pe care le veti gasi in sectiunea contact a site-ului nostru. Vom discuta mai multe detalii, va voi raspunde eventualelor intrebari si vom stabili o intalnire fata in fata in cazul in care sunteti de acord.
4. Care este termenul pentru livrarea DVD-urilor finale ?
Durata maxima a finalizarii lucrarii este intre 14 si 30 de zile in functie de programul si comenzile pe care le avem inaintea proiectului dumneavoastra.